Ultimate Cars Norrkoping

By
AdvertisementVi inriktar oss på försäljning av lite lyxigare bilar där kundens önskemål står i fokus. Vi är de som går ett extra steg för att hitta den perfekta bilen för just dig även om det innebär att vi får leta upp den åt dig.  Just därför ska du välja ultimate cars då vi kämpar och gör allt vi verkligen kan för att hitta din bil. Vi har funnits på marknaden länge och alltid arbetat med samma mål att få 100% nöjda kunder, besök oss på ultimate cars i norrköping för att veta mer. Vi vill också uppmana dig om att besöka vår hemsida på www.ultimatecars.se

Ultimate Cars AB är en erfaren bilåterförsäljare som sedan 2010 levererat lyxbilar till den svenska marknaden utan dyra mellanhänder. Vi utmärker oss genom att vi har lång erfarenhet av bilförsäljning och ett stort kontaktnät över hela Europa och USA, allt för att du som kund skall känna dig säker med oss som din bilpartner.

Vår fokus ligger främst på BMW och andra lyxmärken från Tyskland, men vi kan även få tag på andra lyxmärken på förfrågan - inklusive supersportbilar. Bilarna är alltid nyservade och nyrekonditionerade och vi lämnar 12 månaders europeisk garanti på våra bilar som även kan M-testas innan leverans. Vid önskan kan vi även leverera bilen till din dörr via våra partners.  Besök oss på ultimate cars i norrköping.

För mer information kan du även kassan vår hemsida här : - http://www.ultimatecars.se/

Media Contact :
Ultimate Cars AB
Moa Martinson street 18
60378 Norrköping, Sweden
Tel: 011-34 56 483, 0720-07 00 07
Fax: 011-34 56 483
Website :- http://www.ultimatecars.se/

0 comments:

Post a Comment